Persondatapolitik

Gamer Gear 4 You (www.gage4u.dk) opbevarer udelukkende personoplysninger som anses nødvendigt for at imødekomme enhver samhandelens købsbehov.

Dine rettigheder efter databeskyttelsesloven

I forbindelse med behandling af dine personoplysninger har du følgende rettigheder:

• Retten til at modtage oplysning om behandling af dine personoplysninger.
• Retten til indsigt i dine personoplysninger.
• Retten til at få urigtige personoplysninger berigtiget.
• Retten til at få dine personoplysninger slettet.
• Retten til at gøre indsigelse mod at personoplysninger anvendes til direkte markedsføring.
• Retten til at gøre indsigelse mod automatiske individuelle afgørelser, herunder profilering. 
• Retten til at flytte dine personoplysninger (dataportibilitet).

Alle ovenstående rettigheder håndteres manuelt ved henvendelse til vores kundeservice.

Gamer Gear 4 You (www.gage4u.dk) kan afvise anmodninger der modstrider lovkrav om opbevaringsfristen og for indberetning af regnskabsmæssig bevægelse til Skat.

En oprettet kundekonto behandles med status som enten Aktiv (en kundekonto med regnskabsmæssig bevægelse) eller Inaktiv (en kundekonto uden regnskabsmæssig bevægelse).

Aktive kundekontoer ajourføres løbende og alle data opbevares så længe der er regnskabsmæssig bevægelse på kontoen. I tilfælde af at en aktiv kundekonto er uden regnskabsmæssig bevægelse i 36 sammenhængende måneder ændres kundekontoens status til Inaktiv -  Inaktive kundekontoer uden købsaktivitet i 24 sammenhængende måneder bliver der imod slettet, da disse personoplysninger må anses som ikke længere relevant for Gamer Gear 4 You (www.gage4u.dk) at opbevare.

I henhold til person-data loven må vi kun sende markedsføringsmateriale hvis vi har dit samtykke.

Cookies:

Gamer Gear 4 You (www.gage4u.dk) anvender ”cookies”, der er en tekstfil, som gemmes på website besøgendes computer, mobil el. tilsvarende med det formål at genkende den, huske indstillinger, udføre statistik, herunder forbedre brugervenligheden og målrette annoncer. Gamer Gear 4 You (www.gage4u.dk) Cookies indeholder ikke skadelig kode som f.eks. virus.

Det er selvfølgelig muligt at slette eller blokere for cookies. Se vejledning: 

Slet cookies på Microsoft Internet Explorer

Slet cookies på Mozilla Firefox Browser

Slet cookies på Google Chrome Browser

Slet cookies på Safari Browser

Sikkerhed:

Gamer Gear 4 You (www.gage4u.dk) benytter SSL teknologien (Secure Sockets Layer) og opbevarer personoplysninger med størst mulig sikkerhed. Personoplysninger videregives kun i det omfang, der er nødvendigt for samhandlen.